Klubaktiviteter

Alle aktiviteter i Aalborg Havkajak Klub slås på www.rokort.dk så hold dig opdateret her. I vores facebook-gruppe kan du finde flere informationer og snak om havkajakker og ture vi planlægger.

Måske har vi ikke nogle aktive ture på www.rokort.dk og i vores facebook-gruppe, men så er det, at du kan være medvirkende til at få ting til at ske !

Læg en tur op og se om ikke andre har lyst til en tur på vandet, eller bag en kage og inviter til hygge i vores klublokale.

Pitstop i Sverige.

KLUBDAGE

Vi ønsker som klub ikke at lave en masse regler for disse dage, da det er op til jer, der møder op at bestemme, hvad i har lyst til. Ro en kort tur, træne teknik, kajakrul, bølgesurf eller andet og vil man noget forskelligt, skal man også have lov til det.

Det vil sige, at der er ingen turledere på disse dage. Klubdage er ment som hygge, samvær og sikkerhed på vandet og det er frivilligt om man vil melde sig som turleder for en tur.

REGEL og ANSVAR

Alle har et fælles ansvar i den gruppe, men ror ud i – det vil sige, at vi passer altid på hinanden derude og sørger for, at vi kommer samlet hjem.

Foran kajakdepotet efter en klubdag.

Langture

I 2019 har vi blandt andet været en tur rundt om Fur, og på træf i Sverige med telte i bagagerummet.

Fur er fin!

Eventyret starter i Aalborg Havkajak klub