Corona & Aalborg Havkajak Klub

Heldigvis må vi godt ro i kajak, selvom Danmark er delvist lukket ned. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre det en sikker oplevelse. Dog gælder nogle særlige vilkår.

Aalborg Havkajak klub følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Her er hvad det betyder for os:

Forsamlingsforbud & Hold afstand

Foreningshus og toiletter er lukkede, men omklædningsrummet er åbent, dog med maks to personer på samme tid.

Vi forsamles ikke mere end 10 personer. Hverken på tur eller foran depotet. Er der 10 personer foran depotet, så gå en tur og kom tilbage senere.

Hold altid minimum 2 meters afstand. Dette betyder at vi bl.a. ikke længere øver makkerredninger – men derimod går over til stævnredninger.

Hygiejne

Vi skal ikke sprede eventuel smitte når vi kommer i klubben. Host eller nys i albuen eller i et lommetørklæde. Afsprit efter dig når du har rørt ved håndtag, vandhaner etc.

Toiletterne er lukkede, men der er vand i kajakdepotet til at vaske hænder – så tag en lille sæbe med dig og håndsprit til eget brug.

Klubbens kajakker, pagajer, redningsveste, spraydeck og padlefloat skal afsprittes FØR du tager på tur og vaskes grundigt efter. Der er sprit og papir til rådighed i depotet, samt brugsanvisning.

Medbring eget håndklæde til at tørre din kajak af med efter vask.

Husk sikkerheden på vandet. Du risikerer at falde i, så du skal have styr på redningerne og være klædt på efter vandtemperaturen. Se sikkerhedsudvalget opslag på hjemmesiden og deres tilbud på rokort.

De til enhver tid gældende sikkerhedsregler og påbud ift. Coronavirus gælder også i kajakdepotet og på vandet.

Pas på dig selv og hinanden. Husk roning er sundt, så længe vi har styr på sikkerheden, holder afstand og følger anbefalingerne.

Eventyret starter i Aalborg Havkajak klub